Και όμως: Simpsons και Family Guy, μαζί!

Οι δυο διάσημες σειρές κινουμένων σχεδίων θα συνυπάρξουν σε ένα κοινό επεισόδιο, μέχρι το τέλος του 2014!

Family Guy

Οι Simpsons δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις – μάλλον… δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει έστω μια από τις φατσούλες του κόσμου τους, αφού η σειρά μετρά κοντά… εικοσαετία τώρα πια!

Αντίστοιχα, ο Family Guy και η… φαμίλια του μάλλον επίσης δεν χρειάζονται παρουσίαση, αφού η σειρά έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία και έχει ξεχωρίσει για το, ενήλικο και “κάφρικο” μεν, έξυπνο δε χιούμορ της.

Μπορεί να κινούνται σε δυο παράλληλους κόσμους, μα Simpsons και Family Guy – ή μάλλον… οι δημιουργοί και οι εταιρείες τους – φαίνεται πως “τα βρήκαν”, αφού μέχρι το τέλος του 2014 θα δούμε ένα έπεισόδιο του Family Guy στο οποίο θα… περιφέρονται χαρακτήρες των Simpsons. Στο περίπου.

The Simpsons 002

Για την ακρίβεια, στο επεισόδιο, που έχει (για την ώρα) τίτλο “The Simpsons Guy”, η οικογένεια Griffin από το Family Guy κάνει ένα ταξιδάκι που καταλήγει στο Springfield, την πόλη όπου μένουν οι Simpsons. Εκεί θα συναντήσουν όλο το… σόι, με Homer, Marge, Bart, Lisa και Maggie να δηλώνουν το παρόν. Και σίγουρα όλο και κάποιος πρόσθετος χαρακτήρας της σειράς θα “κάνει guest”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.