Και το Twelve Monkeys σε σειρά;!

Ένας… εφιάλτης ίσως πραγματοποιηθεί: το Syfy channel, λένε, γνωστό για τις χαμηλού budget παραγωγές του, θέλει να μετατρέψει σε σειρά την κλασσική ταινία Twelve Monkeys.

twelve monkeys 002

Το Twelve Monkeys του Terry Gilliam, η πολυαγαπημένη ταινία επιστημονικής φαντασίας με τους Bruce Willis και Brad Pitt, ίσως μεταφερθεί στο SyFy Channel. Χωρίς τον Terry Gilliam. Ή τον Bruce. Ή τον Pitt.

Την πρόταση για τη σειρά έκαναν οι παραγωγοί της αρχικής ταινίας, Chuck Roven και Richard Suckle, με τον Jon Cassar του 24 να αναλαμβάνει την – πιθανή – σκηνοθεσία.

Όπως είπε ο President of Original Programming του SyFy Channel στον The Hollywood Reporter, η… παρεούλα τους έχει έτοιμο έναν πολύ καλό “πιλότο”, μα το υπόλοιπο της σειράς θέλει δουλειά ακόμα.

Φυσικά, είναι τόσο πρώιμο το στάδιο ώστε μπορεί και να μην “κάτσουν” όλα τα κομμάτια του puzzle, και να μην δούμε τελικά τη σειρά.

Εμείς, πάντως… οφείλαμε να σας προειδοποιήσουμε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.