Η Wonder Woman σε ένα απίθανο ερασιτεχνικό ταινιάκι

Αυτό είναι κυριολεκτικά το τελευταίο που θα περιμέναμε από μια μεταφορά υπερήρωα “στη μεγάλη οθόνη”: μια ρεαλιστική, a la Dark Knight, εκδοχή της που “να δουλεύει”! Και όμως, “δουλεύει”! Και είναι και ερασιτεχνική!

wonder woman 002

Όλοι οι φούρνοι του κόσμου γκρεμίστηκαν ταυτόχρονα κατά την ανάρτηση του First Impressions, διότι έτσι ονομάζεται το ταινιάκι, στο YouTube. Μετά από αυτό, το χάος. Διότι, όπως είπαμε, ερασιτεχνικό-ερασιτεχνικό, αλλά καταφέρνει αυτό που δεν θα κατάφερνε με την καμία το Hollywood: να πάρει μια εμφανώς κούκου υπερηρωίδα, που δεν θα μπορούσε με την καμία να αποδοθεί με “σοβαρό και ρεαλιστικό τρόπο” μέσα από μια ταινία, και… να κάνει ακριβώς αυτό!

Να θυμίσουμε, για όποιον δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς εννοούμε, πως αντίστοιχης λογικής υπερήρωας είναι ο Superman:παρόμοια… γελοία στολή, με το… σώβρακο επάνω από το κολάν, σε καταστάσεις που αψηφούν την κοινή λογική, του στυλ “κανείς δεν αναγνωρίζει πως είμαι ο ίδιος άνθρωπος επειδή όταν είμαι ανάμεσα τους φοράω γυαλιά μυωπίας”. Πόσες προσπάθειες έχει κάνει το Hollywood για μια τέτοια ταινία, είπαμε; Η παρέα του First Impressions το κατάφερε με την πρώτη!

Ody's thoughts

Δώστε budget στα παιδιά, λέμε! Η δε πρωταγωνίστρια, άγνωστη-άγνωστη, αλλά μάλλον φέρνει προς μια πιο ταλαντούχα έκδοση της… Megan Fox! Κρατήστε την ως έχει για το sequel – για να μην πω πως πρέπει η DC να την προσλάβει με τη μια για οποιοδήποτε μελλοντικό project της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.