Η επόμενη ταινία των Batman και Superman είναι… η ίδια!

Αφού κατάφερε, κουτσά-στραβά, μετά τον Batman να κάνει reboot και τον Superman, η DC Comics ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο project της: μια ταινία στην οποία θα βρεθούν μαζί – ή αντιμέτωποι! man of steel 003

Zack Snyder (ο σκηνοθέτης του νέου Superman και, ανάμεσα σε άλλα, του 300) και… παρέα βρέθηκαν στην Comic-Con για να συζητήσουν για τα μελλοντικά projects τους. Και αφού… έπαιξαν γύρω-γύρω από το θέμα, έκαναν μια-δυο χαριτωμενιές και διάβασαν μια ατάκα από το The Dark Knight Returns του Frank Miller, που έδειχνε ξεκάθαρα “για τι μιλάμε”, είπαν απλά και σταράτα πως, ναι, η επόμενη ταινία με βάση τους υπερήρωες της DC Comics δεν θα είναι αποκλειστικά αφοσιωμένη σε έναν από τους δυο, μα θα συνυπάρχουν.

Η φράση που διάβασαν από το βραβευμένο comic του Frank Miller είναι μια χαρακτηριστικότατη ατάκα του Batman:

Quote:

Θέλω να θυμάσαι, Clark, σε όλα τα χρόνια που θα ακολουθήσουν, στις πιο προσωπικές στιγμές σου, θέλω να θυμάσαι το χέρι σου στο λαιμό σου. Θέλω να θυμάσαι τον μοναδικό άντρα που σε νίκησε.

Ο Zack Snyder ξεκαθάρισε πως η ταινία δεν είναι μεταφορά του comic, και μάλλον δεν θα ακολουθήσει την ιστορία του, μα πως έχει χρησιμοποιηθεί ως “βάση”, για τη λογική που θα ακολουθηθεί στο σενάριο της ταινίας.

Ody's thoughts

…ό,τι και αν σημαίνει αυτό.

Πάντως, είναι άξιο σημείωσης πως το σενάριο “ψήνει” ο αξιολογότατος David S. Goyer μαζί με τον Zack Snyder, ενώ θεωρείται δεδομένο πως στο ρόλο του Superman θα επιστρέψει ο Henry Cavill – για Batman, ακόμη, μετά τον Christian Bale, ούτε κουβέντα. Μάλλον… τον ψάχνουν.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • George Lolas

  Τρομερό ακούγεται!

 • galacticusX

  Θυμάσαι στο I Am Legend, το logo από την ταινία Batman/Superman στην πλατεία της Ν. Υόρκης; Προφητικό! (ουάου…)

 • ducklord

  Ναι, αλλά θα σε χαλάσω, δεν… πρωτοτύπησες: ήταν από τα πρώτα που είπαν και άλλοι όταν πρωτοανακοινώθηκε η όλη φάση.

  Μπερδεγουέη, έλα, μάντεψε πιθανούς τίτλους. Να βοηθήσω;

  Για την ώρα αναφέρονται σε αυτό σαν “Superman VS Batman ή Batman VS Superman ή κάτι τέτοιο, δεν ξέρουμε, άντε παρατήστε μας”.

  Ταιριαστός ο χαρακτηρισμός των αμερικάνων “cashcow” στα συγκεκριμένα φραντσάηζες, πόσο μάλον στον… συνδυασμό τους. Στον τίτλο θα τα χαλάσουμε; Ας τους δώσουμε τα φράγκα μέσω των εισιτηρίων μας, και το ονομάζουν όπως θέλουμε.

  I vote for

  “Batman rapes Superman with Cryptonite dildo part 4”.

  …για να κάνει και το κόλπο του Lucas και να έχουμε και σήκουελς και πρήκουελς με το ίδιο θέμα: την ολική καταστροφή του απεχθή, γλοιώδη σούπαμαν, με το γαλάζιο κολάν, το κόκκινο βρακί και το μαλί που στάζει μπριγιαντίνη.