Απίθανο trailer για το ας-ελπίσουμε-απίθανο 47 Ronin με τον Keanu Reeves

Ο Keanu Reeves επιστρέφει δυναμικά στο χώρο της περιπέτειας, περισσότερα από δέκα χρόνια μετά το Matrix, με μια εκρηκτική περιπέτεια βασισμένη στην Ιαπωνική ιστορία. “Ελαφρώς” βασισμένη.47 ronin 001

Ναι, από όσο γνωρίζουμε, όντως όταν ο ηγέτης μιας ομάδας 47 Samurai αυτοκτόνησε, ατιμασμένος, επειδή επιτέθηκε σε έναν στρατιωτικό, αυτοί… ξέμειναν ως Ronin, ως “Samurai χωρίς αφεντικό”.

Μάλλον, όμως, όχι, δεν (πρέπει να) πολέμησαν μάγους, δαιμόνια και δράκους, σε μια προσπάθεια να καθαρίσουν το όνομα του ηγέτη τους. Ah, well… Και τι έγινε με μια μικρούλα, τόση-δα ιστορική ανακριβειούλα, όπως η προσθήκη υπερφυσικών στοιχείων σε μια αμφιλεγόμενη ιστορία, στο βωμό της διασκέδασης; Απολαύστε. Συστημένο για σινεμά!

47 ronin 002
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • galacticusX

  Α, έχει τους ίδιους υπέροχους διαλόγους, τα ίδια υπέροχα κλισέ και τον ίδιο υπέροχο (not) Κιάνου με το Μάτριχ. Άρα, θα το δούμε… :(

 • George Lolas

  Θα το δούμε και θα το παραδούμε μου φαίνεται :P

 • lefteris

  Ελπίζω να μην δούμε τον Ριβς σε ρόλο Τομ Κρουζ στον τελευταίο
  σαμουράι.

  Καλα θα το δουμε ετσι κι αλλιως…