Έχεις ό,τι χρειάζεται για να… εμ… γίνεις ο Ender;!

Ό,τι και να πεις, ό,τι και να κάνεις, Ender Higgins, δηλαδή, “ο μπόμπιρας που σώζει τον κόσμο στο Ender’s Game”, δεν πρόκειται να γίνεις. Αρκέσου στο trailer!

Ender's Game 002

Info

Και για όσους δεν γνωρίζουν “περί τίνος πρόκειται”, η ταινία είναι βασισμένη στο διάσημο και βραβευμένο βιβλίο του Orson Scott Card, Ender’s Game, όπου ο μικρός δέκα ετών και ούτε) Ender Higgins… τραβολογιέται υποχρεωτικά στο στρατό σε μια μελλοντική Γη που βρίσκεται σε πόλεμο με μια εξωγήινη εντομόμορφη φυλή. Λόγω του γενετικού υλικού του ο Ender είναι ιδανικός για το ρόλο του διμοιρίτη – ή και ακόμη υψηλότερου αξιώματος – στη μάχη κατά των εξωγήινων εντόμων. “Αν αξίζει να το διαβάσετε και αν είναι καλό”; Εσείς γιατί λέτε πως είναι… βραβευμένο, πασίγνωστο και έφτασε να γίνει ταινία; Τρέξτε πριν το δούμε στους κινηματογράφους – ειδικά το τέλος της ιστορίας του Ender θα σας αφήσει… “κάγκελο”!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.