Άκυρο για το Infinity Blade: Dungeons

Θυμάστε το Infinity Blade: Dungeons, το είμαι-σχεδόν-κανονικό-RPG sequel για το Infinity Blade που γνωρίσαμε στο iPad; Ξεχάστε το: ακυρώθηκε.

Infinity_Blade_Dungeons_000

Όπως είπε ο Donald Mustard, creative director της Chair Entertainment, ο τίτλος ήταν βασισμένος σε ένα concept της Epic και ήταν μια ιδέα που οι ίδιοι ήταν ευτυχισμένοι να υποστηρίξουν. Όταν η Epic έκλεισε το studio που ήταν υπεύθυνο για την ανάπτυξη του τίτλου, την ομάδα Impossible Studios, έτσι και το παιχνίδι… έφαγε άκυρο μαζί τους.

Αν αυτό είναι παρηγορητικό για τους οπαδούς του franchise (και τους κατόχους tablets που αισιοδοξούν για αντίστοιχα μεγάλους και εντυπωσιακούς τίτλους), η Chair Entertainment, κατά τον Donald Mustard, έχει μελλοντικά σχέδια για αυτό. Για την ώρα, βέβαια, δεν έχουν κάτι να μας πουν, οπότε… Μένουμε στο άκυρο.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.