Οι πρώτες διαφημίσεις με θέμα… τον Edward Snowden;!

Μα, δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογικό πως το πρώτο πράγμα που θα συνέβαινε λίγο μετά τις αποκαλύψεις του Edward Snowden για το ότι Η Αμερική Μας Βλέπει, θα ήταν μια σειρά… διαφημίσεων για εσώρουχα;!

Snowden Ad 001

Ω, Edward, είναι προφανές πως έκανες ό,τι έκανες, θυσίασες την καριέρα και τη ζωή σου, έκανες κόλαση την καθημερινότητα της οικογένειας, της κοπέλας και των φίλων σου, για το δικό μας καλό.

Είναι πασιφανές πως ήθελες να ζούμε όλοι σε έναν πιο ελεύθερο πλανήτη, όπου δεν θα χρειαζόταν να δίνουμε αναφορά σε κάποια υπερδύναμη για το τι κάνουμε, και η προσωπική μας ζωή θα συνέχιζε να παραμένει προσωπική.

Διότι, αν δεν έκανες ό,τι έκανες, πώς θα μπορούσαμε να πείσουμε το έτερον ήμισυ να φορέσει σέξι εσώρουχα και να πέσει στα τέσσερα, αν ανησυχούσαμε για το ότι κάποιος μας… μπανίζει;!

Snowden Ad 002

Και όμως, αυτό ακριβώς είναι το concept των πρώτων διαφημίσεων που – είμαστε σίγουροι, δίχως την άδεια του – εκμεταλλεύονται το ονοματάκι του Edward Snowden και το… τζέρτζελο που γίνεται με αυτόν, αλλά και το σύστημα Prism της Αμερικάνικης Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, NSA, για να… πλασάρουν κιλότες, σουτιέν και see-through πως-τα-λένε-δαύτα.

Ody's thoughts

Προσωπικά, ποτέ δεν περίμενα πως θα εμφανιζόταν η στιγμή που θα προσέθετα σε ένα post ταυτόχρονα τα tags NSA, προσωπικά δεδομένα και clothes. Πάνω που λες πως τα έχεις δει όλα…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.