Γόβες Ms Pac-Man, για την geekette που αγαπά το retro gaming

Ψιτ, κοπελιά; Αν θέλεις η αγάπη σου για το gaming να φαίνεται από την κορυφή ως τα νύχια, χρειάζεσαι και το ανάλογο υπόδημα!

MS Pacman Shoes

Μόλις €143 (€142,79 για την ακρίβεια) θα σου κοστίσουν τα γοβάκια της φωτογραφίας, και μπορεί να μην σε κάνουν να μοιάζεις με τη Σταχτομπούτα πριν η άμαξα της γίνει νεροκολοκύθα, αλλά σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα των geeks γύρω σου (…και, εντάξει, το ομολογούμε, μάλλον θα προκαλέσουν τα αρνητικά σχόλια των φιλενάδων σου – μην τις ακους, ζηλεύουν!).

Τώρα, βέβαια, κάποιες θα αναρωτηθούν, γιατί να θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα των geeks, αφού δεν τους αρέσουν τα σπασικλάκια. Ψιτ, κοΐτσα; Το γνωρίζατε πως και ο Ashton Kutcher δηλώνει φανατικός geek; Άειντε μπράβο!

Θα τα βρεις στην πηγή μας. Μην ρωτάς γιατί, είπαμε. Γιατί έτσι!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.