5,7 εκατομμύρια downloads για το Infinity Blade 2

Με την ευκαιρία της δωρεάν διάθεσης του από το App Store, περισσότεροι από 5,7 εκατομμύρια gamers… επιτέθηκαν στο Infinity Blade 2!

infinity blade 2 001

Ένας από τους γνωστότερους και εντυπωσιακότερους τίτλους για τα iPads, το Infinity Blade κατάφερε να… “μπει στο μάτι” των οπαδών των κονσολών και των PCs ως ο πρώτος τίτλος για tablet που παρουσίαζε μια εμπειρία gaming αντίστοιχου επιπέδου με αυτά, που δεν θα περίμενε ποτέ κανείς να συναντήσει σε tablet.

Το sequel του, Infinity Blade 2, απλά… βελτίωσε τα πάντα, και γνώρισε αντίστοιχη επιτυχία. Μέχρι πριν μια εβδομάδα. Διότι η προηγούμενη εβδομάδα άλλαξε ακόμη περισσότερο την κατάσταση και μάλλον το μετέτρεψε σε “instant classic”. Πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις έναν τίτλο που μόλις κατέβηκε από 5,7 εκατομμύρια gamers;!

infinity blade 2 002

Και ναι, “μπορεί” (χα-χα) σε αυτό να βοήθησε το μηδενικό κόστος του, μα αυτό δεν σημαίνει και πως η Epic Games “μπήκε μέσα” από την κίνηση της: ο τίτλος κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου για τη σειρά γενικότερα, και έτσι το πρώτο Infinity Blade είδε τη ζήτηση του να αυξάνεται κατά 2,5%, ενώ το σχετικό με τη σειρά eBook, Infinity Blade: Awakening, είδε μια μικρούλα αύξηση ζήτησης της τάξης του… 70%!

Και από τη στιγμή που το Infinity Blade πωλείται για $6 και το Infinity Blade: Awakening για $3, αυτό μεταφράζεται και ως “αρκετά πρόσθετα έσοδα για την Epic Games”. Όχι και άσχημα ως αποτέλεσμα του ότι… χάρισε έναν τίτλο της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.