30 μήνες top στην Αμερική το Xbox 360

Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των gamers βρίσκεται το Xbox 360 στην Αμερική. Το ενδιαφέρον, όμως, δεν είναι αυτό, αλλά το ότι… δεν λέει να φύγει από εκεί εδώ και 30 μήνες!

Ναι, και όμως, θα το γράψουμε για τρίτη φορά, μέσα σε μόλις τρεις προτάσεις: το Xbox 360 παραμένει στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των Αμερικάνων gamers, σε ένα σερί 30 μηνών, κατά το οποίο δεν λέει να πέσει από αυτήν και να δόσει ευκαιρία και σε κάποιον άλλο να… χαρεί τα πρωτεία.

Η Microsoft, καταχαρούμενη, τονίζει πως η κονσόλα της, τον Ιούνιο που μόλις μας άφησε, έφερε $197 εκατομμύρια έσοδα σε hardware, software και… λοιπά συμπράγκαλα (τα λένε και accessories), ενώ είχε “δικά της” τα 7 από τα 10 καλύτερα παιχνίδια του μήνα – ανάμεσα στα οποία και τα Minecraft, Injustice: Gods Among Us και… Εμ… Τη νέα περιπέτεια του Deadpool. “Καλύτερο παιχνίδι” δεν τη λες, αλλά αφού πούλησε, ποιοί είμαστε εμείς να την κρίνουμε;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.