Υποψήφιο για ΕΜΜΥ το ιντερνετικό Halo

Θυμάστε την ιντερνετική σειρά επεισοδίων Halo; Forward Unto Dawn; Και όμως, “πάει κόντρα” σε “κανονικές” τηλεοπτικές σειρές ως υποψήφια για βραβείο ΕΜΜΥ!

halo forward unto dawn 001

Από τη μια έχουμε το προαναφερθέν Halo: Forward Unto Dawn, που όσο και αν προσπάθησαν, όσο καλό και αν ήταν σε σχέση με άλλες ιντερνετικές σειρές, δεν έπαυε να… κραυγάζει “είμαι διαφημιστικό για σειρά παιχνιδιών της Microsoft” – με bonus την χωρίς-κανένα-νόημα για όποιον δεν είχε παίξει τα παιχνίδια εμφάνιση του Μαστρ’Αρχηγού στα τελευταία επεισόδια.

Από την άλλη έχουμε τα American Horror Story: Asylum, Da Vinci’s Demons, Elementary, The Newsroom και το Vikings του History Channel.

There can be only one, που θα ακουγόταν και η ηχώ στο Highlander. Ποιος θα είναι; Να πούμε πως “εσύ αποφασίζεις”, θα λέγαμε ψέματα. Και το ίδιο ψέματα θα λέγαμε αν υποστηρίζαμε πως προτιμούμε το Halo από αυτές τις σειρές – και φαντάσου πως… δεν τις έχουμε δει καν. Πόσο… χειρότερες μπορεί να είναι;

Ody's thoughts

Στο Fringe δεν ξέρατε να δώσετε ΕΜΜΥ, έτσι; Και το X-Files έπρεπε να πείσει πρώτα όλη-την-υφήλιο για να πείσει και εσάς, σωστά; Ε, ρε, Jumbo που σας χρειάζεται… Από τα ιπτάμενα. Στο κεφάλι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.