Το Kingdom Hearts 3 δεν είναι το τέλος. Σώωωπα!

Έχεις μια σειρά παιχνιδιών που gamers και κριτικοί λατρεύουν. Και που αποτελεί συνεργασία σου με ένα μεγαθήριο του χώρου της ψυχαγωγίας. Την παρατάς; Δεν την παρατάς! kingdom hearts 1.5 hd remix 001

Ο λόγος, φυσικά, και όπως… προδώσαμε από τον τίτλο μας, για το Kingdom Hearts, τη συμπαραγωγή Square Enix-Disney (ή, μάλλον, “την παραγωγή της πρώτης με χαρακτήρες και βοήθεια από τη δεύτερη”) που εδώ και χρόνια αποτελεί το μοναδικό franchise εκτός Disney με δικούς της χαρακτήρες που, παράλληλα, και… ως εκ θαύματος, τους σέβεται απόλυτα.

Σύμφωνα με τον director της σειράς,. Tetsuya Nomura, ναι μεν το επερχόμενο Kingdom Hearts 3 θα ολοκληρώσει νήματα ιστοριών που ξεκίνησαν με τον πρώτο τίτλο, μα δεν θα είναι το τελευταίο της σειράς – το αντίθετο, έχει… πολλά ψωμιά μπροστά της. Καρβέλια, λέμε!

Quote:

Στο Kingdom Hearts 3, οι μάχες που οι χαρακτήρες πολεμούν τα τελευταία 10 χρόνια θα φτάσουν στην κατάληξη τους. Η σειρά όμως θα συνεχίσει. Μόνο ο συγκεκριμένος εχθρός που πολεμούσαν εδώ και δέκα χρόνια θα φτάσει στο τέλος του.

…είπε ο Mr. Nomura. Αυτό για όσους ανησυχούσαν, πως δεν θα ξαναδούν Kingdom Hearts. Πόσοι ήταν; Μπάμπη;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.