Το Deadly Premonition: Director’s Cut έρχεται στα PCs

Ένα από τα πιο “κούκου” παιχνίδια της τελευταίας περιόδου έρχεται να… προβληματίσει και τους κατόχους PC.

deadly_premonition_the_directors_cut_001

Το Deadly Premonition αρχικά κυκλοφόρησε για το Xbox 360 και… έμοιαζε με αστείο! Από τεχνικής άποψης, ο τίτλος έμοιαζε να βρίσκεται χρόνια πίσω από τον ανταγωνισμό, αλλά ταυτόχρονα, βασιζόταν σε μια αρκετά “ανοιχτή” μηχανή που επέτρεπε στους παίκτες να κινούνται ελεύθερα σε έναν μεγάλης έκτασης κόσμο. Οι… εμ… “ιδιόμορφοι” χαρακτήρες του κατάφερναν να σου κινήσουν το ενδιαφέρον και να σε κάνουν να θέλεις να μάθεις περισσότερα για αυτούς, ενώ το συνολικό σενάριο αμφιταλαντευόταν ανάμεσα σε θρίλερ-με-δαιμονικές-δυνάμεις, αστυνομικό μυστήριο, film noir και… κωμωδία.

Ο τίτλος δίχασε κριτικούς και κοινό, καταφέροντας το εξής περίεργο: κα-νε-νας δεν το θεωρεί ένα”μέτριο παιχνίδι. Όλοι όσοι το έχουν δει χωρίζονται αυστηρά σε δυο στρατόπεδα: αυτούς που το λατρεύουν και αυτούς που το θεωρούν ό,τι χειρότερο μετά τον παγωμένο χυλό με κακάο, φράουλες και ολόκληρα καρύδια (με το τσόφλι). Και τώρα, έρχεται και στα PCs.

deadly_premonition_the_directors_cut_002

Η Rising Star Games ανακοίνωσε πως το Deadly Premonition: The Director’s Cut, η “βελτιωμένη” έκδοση του τίτλου που κυκλοφόρησε στο PlayStation 3, θα έρθει και προς τα PCs μας. Και όχι, δεν θα είναι απλή μεταφορά: όπως η έκδοση για PlayStation 3 είχε λίγο καλύτερο χειρισμό και γραφικά από την πρώτη έκδοση, για Xbox 360, έτσι και η νέα έκδοση για PC θα έχει κάποιες – μικρές – βελτιώσεις. Ανάμεσα τους, π.χ., νέες πτυχές στο σενάριο του. Το “τι ακριβώς”, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

Ody's thoughts

Μάλλον θα είναι, όπως συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις, λίγο καλύτερα textures και μια πρόσθετη επιλογή στα μενού “αν θέλεις να παίξεις με joypad ή πληκτρολόγιο και mouse”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.