Το 2014 το Diablo 3 στο PlayStation 4

Περιμένατε πως το Diablo 3 θα κυκλοφορήσει σχεδόν παράλληλα με το PlayStation 4 ή, έστω, με μικρή καθυστέρηση, αφού ήταν ένας από τους τίτλους στην επίσημη αποκάλυψη της κονσόλας; Ξαναμαντέψτε.

Το τελευταίο μέλος των περιπετειών με επίκεντρο τον Διάβλο δεν θα τιμήσει με τα… σκοτάδια και τα δαιμόνια του το PlayStation 4, μέχρι αρκετούς μήνες μετά την κυκλοφορία της κονσόλας. Κάποια απροσδιόριστη, για την ώρα, στιγμή, λογικά εντός του 2014.

Βλέπετε, μπορεί το Diablo 3 να τίμησε το PlayStation 4 με την παρουσία του κατά την επίσημη αποκάλυψη της κονσόλας, μα η δημιουργός του, Blizzard, δεν είχε στα χέρια της developer kits για το PlayStation 4 μέχρι πρόσφατα. Και, άρα, δεν μπορούσε να ξεκινήσει τη μεταφορά του τίτλου σε αυτό. Έτσι, ό,τι έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα για την κυκλοφορία του τίτλου σε κονσόλες, αφορά αποκλειστικά τα Xbox 360 και PlayStation 3, όπου αναμένεται στις 3 Σεπτεμβρίου. Όχι τις next-gen κονσόλες.

Το πότε ακριβώς θα το δούμε και σε PlayStation 4, θα το μάθουμε όταν… γνωρίζει περισσότερα και η ίδια η Blizzard, αφού, από ό,τι φαίνεται, για την ώρα και η ίδια μάλλον… μαθαίνει τα κατατόπια της νέας κονσόλας της Sony. Άξιο σημείωσης πάντως πως για το Xbox One δεν έχει γίνει ούτε κουβέντα, επίσημα, μέχρι τώρα, αν και θεωρείται δεδομένο πως ο τίτλος θα εμφανιστεί και εκεί.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.