Το πρώτο gameplay video του GTA 5!

Το πρώτο επίσημο gameplay trailer του GTA 5 κυκλοφορεί πλέον στο Διαδίκτυο και δείχνει με πολύ γλαφυρό τρόπο το πλούσιο παιχνίδι και τις πρωτότυπες εναλλαγές που έχει στη διάθεσή του ο παίκτης.
Οι εναλλαγές έχουν να κάνουν με τον τρόπο μάχης, τα διαθέσιμα οχήματα, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί κανείς να αλλάξει χαρακτήρα μέσα στην ιστορία του παιχνιδιού, επιλέγοντας μεταξύ τριών βασικών ηρώων – ή μήπως να πούμε “αντι-ηρώων”;
Τα γραφικά και το animation δείχνουν αρκετά εντυπωσιακά, αν όχι λίγο πιο ταπεινά σε σχέση με τα πρώτα reveal trailers, κι ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα game που θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες αυτής της γενιάς (Xbox 360 και PS3). Κι αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους η Rockstar έχει κατακριθεί, καθώς η κυκλοφορία του νέου της τίτλου θα συμπέσει με την κυκλοφορία των next-gen κονσολών, χωρίς το GTA 5 να είναι διαθέσιμο για αυτές.

Το παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό για τις κονσόλες, ειδικά στο Xbox 360 που είναι αμφίβολο αν θα μπορεί να παιχτεί χωρίς σκληρό δίσκο, καθώς με το “καλημέρα”, απαιτεί εγκατάσταση που κυμαίνεται μεταξύ 4-8GB.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.