Τα πρώτα 25 λεπτά δράσης του Murdered: Soul Suspect

Ένας από τους πιο πρωτότυπους τίτλους, που περιμένουμε στις αρχές του 2014 για PC, PlayStation 3 και Xbox 360, το Murdered: Soul Suspect σου αναθέσει να λύσεις μια υπόθεση δολοφονίας. Της δικής σου δολοφονίας.

Murdered Soul Suspect 001

Μπορεί να έχεις πεθάνει, αλλά συνεχίζεις να κινείσαι στον κόσμο της Dusk, ένα διάφανο πέπλο που υπάρχει επάνω από την πόλη Salem, ανάμεσα σε άλλα φαντάσματα – αλλά και δαίμονες. Με την ευκαιρία, γιατί να μην κάνεις αυτό που έκανες καλά και όταν ήσουν ζωντανός; Και έτσι, ως πρώην detective, αρχίζεις τη συλλογή στοιχείων με στόχο να βοηθήσεις την αστυνομία να εντοπίσει το δολοφόνο σου.

Ο τίτλος αναμένεται τόσο για το PlayStation 3 – αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά να τρέχει σε αυτό στη φετινή E3 – όσο και σε Xbox 360 και PC.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.