ΣΥΜΦΟΡΑΑΑ! Το Assassin’s Creed IV δεν θα έχει multi με μούτσους!

Περίμενες πώς και πώς να κουμαντάρεις τη δική σου ναυαρχίδα (γιατί γελάς;!) εναντίων άλλων ναυαρχιδών (ε; γιατί;!) στο μουλτιπλέηα του επόμενου Assassin’s Creed; Περίμενε!Assassin's_Creed-Black_Flag-005

Περίμενε λέμε! Περίμενε, τουλάχιστον μέχρι… τον μεθεπόμενο τίτλο. Και τραγούδα, κι’ όλας, αν αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Διότι, για δες, τα εντυπωσιακότατα πειρατικά καραβάκια (κάτι βαρκοτέτοια, ΝΑ ένα πράμα, σου λέω Αγησίλαε), που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε εικόνες και βιντεάκια από τον τίτλο, αφορούν μονάχα το single player κομμάτι του.

Δεν καταλάβαμε, τι σας φαίνεται περίεργο;

Assassins_Creed_4-Black_Flag-009

Όπως εξήγησε ο σχεδιαστής του multiplayer τμήματος του τίτλου, Tim Browne, αν και υπάρχει πλήθος αποστολών για διπλή δράση με φίλους ή μεγαλύτερο multiplayer με παρέα, πλεούμενα θα δεις μόνο στο single player. Ο λόγος; Ε, εντάξει, δεν ήταν αναγκαία, και οι άλλες αποστολές καλές είναι βρε συ, δεν είναι και τόσο σημαντικά (άσχετα με το πόσο μας τα έχουν προβάλλει) κ.λπ. κ.λπ. Ή απλά, για να είμαστε ρεαλιστές, και όπως ομολόγησε (φανταζόμαστε, κοιτάζοντας ψιλο-λυπημένα προς το πάτωμα), “Θα πρέπει και να έχετε κατά νου πως χρειάστηκε μια πολύ μεγάλη και αφοσιωμένη ομάδα στη Σιγκαπούρη να δουλεύει συνεχώς για δυόμισυ χρόνια για να το καταφέρει στο solo (στη single player δράση του τίτλου)”.

Με άλλα λόγια, κάτι ανάμεσα σε “δεν το προλαβαίναμε”, “δεν μας έφταναν τα χρήματα” ή/και “τα φτύσαμε/βαρεθήκαμε να ασχολούμαστε δυόμισυ χρόνια με υπερψαρότρατες, παρατήστε μας, θα τις χώσουμε στο multiplayer του επόμενου, και θα σας δώσουμε και δώρο συλλεκτική συσκευασία με άγκυρα σε προνομιακή τιμή”. Or something.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.