Σεναριογράφος Battlestar και Sony Santa Monica μαζί σε νέο παιχνίδι.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία, που σου κινεί την περιέργεια για το ποιό θα είναι το πιθανό αποτέλεσμα.

batlestar galactica 002

Αν μη τι άλλο, το reboot της κλασσικής σειράς Battlestar: Galactica είχε ένα πολύ καλό κεντρικό σενάριο και αρκετά επεισόδια-διαμάντια πριν καταλήξει… Αίσχος.

Παράλληλα, μάλλον κανείς δεν αμφισβητεί πως η σειρά των God of War, το διασημότερο… πόνημα των Santa Monica Studio της Sony, αποτελεί υπόδειγμα τίτλων δράσης και ξεχωρίζει από το πλήθος παρόμοιων παιχνιδιών.

God of War sony santa monica studio

Λογικό είναι, λοιπόν, ο συνδυασμός αυτών των δυο να έχει ενδιαφέρον, αφού ο σεναριογράφος σε αρκετά επεισόδια της διάσημης σειράς, Michael Angeli, επιβεβαίωσε πως συνεργάζεται με τη Sony Santa Monica Studio σε ένα νέο τίτλο.

Έλα, όμως, που ενώ από ό,τι είναι γνωστό δεν πρόκειται για μια νέα περιπέτεια του Οργισμένου Καραφλού Σπαρτιάτη, του Kratos (του God of War των τίτλων, ντε!), δεν φαίνεται να είναι και το The Order 1886, αφού ο ίδιος έκανε νύξη πως η εμπειρία του στο Battlestar: Galactica ήταν αυτή που του χάρισε τη θέση – και, άρα, μάλλον μιλάμε για scifi καταστάσεις και… διαπλανητικά ταξίδια.

the order 1886 001

Ετοιμάζει και δεύτερο τίτλο η Sony Santa Monica Studio; Έχει εντελώς scifi προεκτάσεις το The Order 1886, a-la Assassin’s Creed; Ετοιμάζουν νέο τίτλο-sequel του God of War, ως νέα, ξεχωριστή σειρά, με θέμα Kratos in Spaaaace; Αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του σε κάτι εντελώς διαφορετικό ο φίλτατος Michael Angeli;

Για να δούμε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • Φερτε κανα Wing Commander ξανα ρε παιδια να λιωσουμε. Που πηγανε οι θρυλοι και μας σερβιρουν μετριοτητες;

 • Φερτε κανα Wing Commander ξανα ρε παιδια να λιωσουμε. Που πηγανε οι θρυλοι και μας σερβιρουν μετριοτητες;

 • galacticusX

  Αμάν, γιατί μου θύμισες το τέλος του BSG; Γιατίιιιιιι;;; Why? Whyyyyyyyyy?

 • ducklord

  Και φαντάσου που υπάρχει κόσμος που λέει συνέχεια “όχι, όχι ADM, μην βγάζεις άλλες σειρές, δώσε μας περισσότερο Battlestar Galactica, εσύ, εσύ που έγραψες τον πιλότο, δυο ενδιάμεσα επεισόδια, ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΠΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ”. Αυτόν, τον Moore – τέτοιον. Τον θέλουν να τους γράψει περισσότερα τέτοια.

  Ο άνθρωπος είναι κορυφαίος για ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ. Έχει ιδέες. Η εισαγωγή του BSG ήταν απίθανη – το επεισόδιο-πιλότος. Μετά τον πιλότο, καλό είναι να του παίρνουν τη σειρά και να τον κλειδώνουν σε ένα δωμάτιο πριν την καταστρέψει με τις από κάθε άποψη άσχετες με αυτήν θρησκευτικές του ανησυχίες.

 • galacticusX

  Και το γαμώτο ήταν ότι σε ιντρίγκαρε η όλη υπόθεση. Έλεγες, που το πάει, που το πάει με τα όνειρα του Ντάριους. Και μετά… τα έκαναν… Μαντάριους!!!