Ρεκόρ πωλήσεων για το The Last of Us

Τρελές πωλήσεις έχει κάνει το The Last of Us για το PlayStation 3, καθιστώντας το και επίσημα, με τη στάμπα της μαμάς Sony, μια λαμπρή επιτυχία.

The Last of Us - Wallpaper 002

Σε δήλωση της, χθες, η ίδια η Sony χαρακτήρισε το The Last of Us ως το ταχύτερα… ξεπουλημένο νέο franchise (δηλαδή, τίτλο-που-δεν-αποτελεί-μέρος-σειράς) σε όλη τη μέχρι σήμερα πορεία του PlayStation 3. Και εκτός αυτού, είναι και γενικότερα ο τίτλος με το γρηγορότερο ρυθμό πωλήσεων του PlayStation 3 για το 2013, με τον τίτλο να έχει ήδη σπρώξει περισσότερα από 3,4 εκατομμύρια κομμάτια στην αγορά, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα από την επίσημη κυκλοφορία του.

Σίγουρα, μαζί με τα παραπάνω, δεν είναι και άσχημο πως έχει… λουστεί στα βραβεία και τις υψηλότατες βαθμολογίες, έχει χαρακτηριστεί ένας σημερινός-next-gen τίτλος, ένας θρίαμβος του gaming, αλλά και… η-μαγεία-του-κινηματογράφου και το πότε-θα-αποφασίσει-επιτέλους-η-Naughty-Dog-πως-δεν-θέλει-να-φτιάχνει-παιχνίδια-αλλά-ταινίες.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.