Πάντα-on η φωτεινή μπάρα στα joypads του PlayStation 4

Έχετε προσέξει την (αρκετά) φωτεινή μπάρα στο μπροστινό μέρος των DualShock 4, των joypads του PlayStation 4; Από ό,τι φαίνεται, θα είναι… σχεδόν πάντα φωτεινή.

DualShock 4 - PlayStation 4 - unregisteredgr - 001

Το συγκεκριμένο φωτεινό σημείο των joypads χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την κάμερα του PlayStation 4, που χάρη σε αυτό μπορεί να ανιχνεύει τη θέση τους στο χώρο. Το δε χρώμα θα μπορεί να αλλάζει – όπως έχουμε δει και στα χειριστήρια Move για το PlayStation 3, και όπως έχει δείξει το Killzone: Shadow Fall (αντιστοιχίζοντας το χρώμα στο επίπεδο υγείας του πρωταγωνιστή).

Και, από ό,τι φαίνεται, θα είναι πάντα ενεργό, πάντα φωτεινό, ακόμη και αν… δεν υπάρχει καν κάμερα στο PlayStation 4! Όπως είπε απλά ο Shuhei Yoshida των Sony Worldwide Studios, η μπάρα δεν έχει δυνατότητα… off. Οπότε ναι, ό,τι και να κάνει κανείς, με το PlayStation 4 θα κρατά στα χέρια του… μεταλλαγμένες πυγολαμπίδες καθώς παίζει.

Ody's thoughts

Όχι, ΕΣΥ να πάρεις το ροζ!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.