Πάντα διαθέσιμα στο Xbox One τα 5 τελευταία λεπτά παιχνιδιού.

Ο creative director των Microsoft Studios, Ken Lobb, εξήγησε στην Comic-Con πώς θα λειτουργεί η δυνατότητα εγγραφής της δράσης των παιχνιδιών σε video στο Xbox One.

xbox one fifa 14 003

Καθώς ο παίκτης “κάνει τα δικά του” παίζοντας ένα παιχνίδι, το Xbox One θα γράφει αδιάκοπα τη δράση με τη μορφή video στο δίσκο. Από αυτήν θα φροντίζει να έχει πάντα διαθέσιμα τα πέντε τελευταία λεπτά – διαγράφοντας ό,τι ξεπερνά αυτό το όριο.

Έτσι, όταν ο gamer ζήσει μια εμπειρία σε ένα παιχνίδι που κρίνει πως αξίζει π.χ. να μοιραστεί με τους φίλους του, θα μπορεί να “παγώσει” το παιχνίδι και να “πεταχτεί” στον video editor της κονσόλας.

Εκεί θα είναι διαθέσιμα τα πέντε τελευταία λεπτά του παιχνιδιού του, από τα οποία αν θέλει θα μπορεί να κρατήσει μονάχα ένα κομμάτι. Θα μπορεί να προσθέσει voiceover, να τα συνδυάσει σε picture in picture ή και να τους προσθέσει video με τη… φατσούλα του, που θα μπορεί να γράψει μέσω του Kinect.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.