Ο Kojima… μισεί και λατρεύει το Ggrand Theft Auto V

Ο Hideo Kojima, γνωστότερος ως ο μπαμπάς της σειράς Metal Gear, δηλώνει πραγματικά εντυπωσιασμένος από το νέο Grand Theft Auto V.

metal gear solid 001

Όπως είπε στο twitter…

Quote:

Είδα το νέο trailer του Grand Theft Auto V. Είναι εκπληκτικό, τόσο απίθανο. Το επίπεδο ελευθερίας – είναι το μέλλον των παιχνιδιών! Και είναι σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο από άλλα παιχνίδια. Αλλά, ειλικρινά, είμαι αναστατωμένος. Δεν βλέπω το δικό μας V να κερδίζει το δικό τους. Αλλά η ομάδα παραγωγής της Rockstar είναι η καλύτερη. Μην απατάστε, αυξάνουν το τι είναι πιθανό στο χώρο του gaming.

Όπως και να έχει, είναι κάπως άδικο να συγκρίνεις έναν τίτλο με έμφαση στο stealth και την… υπομονετική, προσεκτική δράση από πλευράς του παίκτη, όπως τα MGS, με έναν τίτλο που πάντα – τουλάχιστον όσον αφορά στους… πρόγονους του – έδινε έμφαση στις καταδιώξεις, τις εκρήξεις και την έντονη δράση – όπου… ειδικεύεται η Rockstar.

Ody's thoughts

Μην ανησυχείς βρε Hideo. Το πιθανότερο είναι πως θα τα παίξουμε και τα δυο!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.