Ξύνει τον πάτο το Wii U

Ω, πόσο μα πόσο χαιρόμαστε να γράφουμε ειδήσεις για το πόσο μα πόσο έχει πατώσει το Wii U! Και στοίχημα πως κάπου, κάπως, κάποιος στη Nintendo ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να νομίζει πως όλα είναι ρόδινα.Dramatic_Super_Mario.jpg

Ody's thoughts

Πάρ’τα. Πάρ’τα, Nintendo, και όλοι εσείς οι φανατικοί οπαδοί της, που λέγατε πως “δεν ξέρω από gaming” όταν σας έλεγα πως έχει καταντήσει κουραστικό να βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους τίτλους, με τους ίδιους χαρακτήρες, σε όλη την μέχρι τώρα πορεία της Nintendo. Επιτέλους, δικαιώθηκα..!

Και μετά από αυτή την… εχμ… προσωπική εισαγωγή, πάμε στην ίδια την είδηση: 3,8% πτώση στις πωλήσεις παρουσίασε η Nintendo σε σχέση με το προηγούμενο έτος, σε αντίθεση με το τι περίμενε, αφού έχει, πια, παρουσιάσει μια νέα υπερ-κονσολάρα ως διάδοχο του Wii στην αγορά. Ναι βρε, το Wii U, που, θεωρητικά, θα χρυσοπουλούσε.

Ody's thoughts

Τι, δεν “χρυσοπουλάει”; Αχ, Nintendo, δεν μπορώ να σου περιγράψω ΠΟΣΟ λυπάμαι! Ναι, αν το περιέγραφα με αριθμό, θα ήταν αρνητικός.

mario-scorpion.jpg

Το Wii U, λοιπόν, δεν “χρυσοπούλησε”, μα, εντάξει, πούλησε “κάποια” κομμάτια, μέσα στο πρώτο τέταρτο του έτους. Το “πόσα”, θα ήταν καλύτερα να μην το αναφέρουμε, διότι η μοναδική λέξη που χαρακτηρίζει τον αριθμό είναι ολίγον-τι slang, απότομη, άγρια και ενοχλητική. Αφού οφείλουμε να συνεχίσουμε, όμως, ας την βάλουμε σε προσωπικό μποξάκι:

Ody's thoughts

Ξεφτίλα.

Wii_sUck.jpg

Ναι, με αυτή τη λέξη περιγράφεται το σύνολο “κομματιών” του Wii U που κατάφερε να “σπρώξει” η Nintendo στην αγορά. Άειντε, ας το πάρει το ποτάμι: 160.000 κομμάτια. Εγκυκλοπαιδικά, το iPad στο ίδιο διάστημα έχει ξεπεράσει τα… δέκα εκατομμυριάκια. Ναι, δεν είναι “κονσόλα”, αλλά από την άλλη, και το Wii U δεν είναι “κονσόλα”. Και πριν μας πείτε κακούς, αυτό που πήγαμε να πούμε είναι πως “είναι κονσόλα με tablet ως χειριστήριο” και έτσι δικαιολογείται μια κάποια σύγκριση. Όχι;

Wii_U_tablet.jpg

Και πόσα εκτιμούσε πως θα πουλήσει η Nintendo μέχρι τον Μάρτη του επόμενου έτους – του 2014, ω, μελλοντικέ χρονοταξιδιώτη;

Πόσα;

Λίγο παραπάνω: εννέα εκατομμύρια “κομμάτια”.

Πάμε πάλι: η Nintendo αισιοδοξούσε πως, μέχρι τις αρχές του επόμενου χρόνου, θα είχε πουλήσει 9 εκατομμύρια Wii U. Για να κάνουμε ένα reality check, που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, πόσα έχει πουλήσει μέχρι σήμερα, στα, τώρα πια, κοντά δυο χρόνια που η κονσόλα βρίσκεται στην αγορά;

Κοντά στα τρισήμισυ εκατομμύρια “κομμάτια”. Και έτσι, μετά από αυτή την είδηση, επιτρέψτε στον ταπεινό γράφοντα, επιτέλους, μετά από δεκαετίες καταπίεσης από την εταιρεία με τον μυστακοφόρο Ιταλό υδραυλικό και τις περιπέτειες του στις ονειροχώρες του LSD με τους IQ-ραδικιού φίλους του, να ξεσπάσει:

Super Mario Bros - Our Princess Is In Another Castle

Ody's thoughts

ΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.