Με χορευτικό a-la… Bollywood θα τελείωνε το Saints Row 4

Ευτυχώς, ο Μέγας Μπάαλ έδειξε έλεος, και δεν θα πρέπει να υποστούμε ένα χορευτικό στο ύφος του Bollywood στο επερχόμενο Saints Row 4. Πάλι καλά!

Saints Row 4 008

Το story έχει ως εξής: η ομάδα του Saints Row 4 ήθελε να κάνει πολλά πλάμματα με τον επερχόμενο τίτλο της μα, δυστυχώς, πάντα όταν κανείς είναι υπεραισιόδοξος, καταλήγει να πρέπει να “φάει” ορισμένες ιδέες του για να μην καταλήξει… Duke Nukem Forever! Έτσι και η Volition, δημιουργός ανάμεσα σε άλλα και των Saints Row 4, είχε μπόλικες ιδέες που, τελικά, δεν βρήκαν το δρόμο τους προς τον τελικό τίτλο.

Saints Row 4 007

Μια για την οποία αξίζει να λυπηθούμε είναι ένας τεράστιος, ιπτάμενος δράκος που έφτυνε φλόγες, που τελικά δεν θα υπάρχει στο τελικό παιχνίδι.

Μια για την οποία μάλλον θα λυπηθούν μόνο οι φανατικοί της Αλίκης Βουγιουκλάκη που προσπαθούν να ξαναβρούν “εκείνο το πρωτόγνωρο συναίσθημα του να βιώνεις για πρώτη φορά ένα χορευτικό της σε κλασσική Ελληνική ταινία” βλέποντας μανιωδώς ταινίες του Bollywood, είναι ένα σχετικό χορευτικό, με το οποίο και θα… έκλεινε ο τίτλος.

Bollywood 001

Quote:

Το είχαμε στο πρόγραμμα μας, και προσπαθούσαμε να το κάνουμε με το σωστό τρόπο, αναζητώντας το σωστό τραγούδι και το πώς θα το χορογραφούσαμε (…) μα τα άστρα δεν ταίριαξαν….

…είπε ο creative director του τίτλου, Steve Jaros, κάνοντας μας να αναρωτιόμαστε πόσο “creative” είναι το να αντιγράφεις χορευτικά από ταινίες γάμμα διαλογής που κατά 99,9% είναι αντιγραφές άλλων ταινιών με πιο ηλίθιο σενάριο και πλαισιωμένες από άτοπα μαζικά χορευτικά νούμερα. Και, συνέχισε, έτσι, για να μας αγχώσει…

Quote:

…το πνεύμα του χορευτικού του Bollywood, πάντως, συμβαίνει (στο τέλος), και είναι σκέτη ποίηση εν κινήσει. Είναι τόσο καλό.

Bollywood 002

Αγχωθείτε!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.