Με δωράκι την κλασσική έκδοση το reboot του Flashback

Θυμάστε που είχαμε μιλήσει για το reboot του κλασσικού Flashback, και αναρωτιώμασταν αν, τελικά, θα αξίζει; Για δες που πέρασε ο καιρός και… έρχεται!

Flashback

Το reboot του Flashback, που οι περισσότεροι στο Ελλάντα μάλλον γνωρίσαμε στις Amiga (αν και είχε “φορεθεί” πολύ και σε Megadrive/SNES αλλά και PC), έρχεται στο πολύ-πολύ κοντινό μέλλον: στις 21 Αυγούστου.

flashback.jpg.jpg

Και μπορεί να ανησυχούσαμε για το πόσο διαφορετικό θα είναι σε σχέση με τον κλασσικό τίτλο και, με την ευκαιρία, να… προετοιμαστήκαμε για την επερχόμενη απογοήτευση, μα οι δημιουργοί του μάλλον κατάφεραν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να βεβαιωθούν πως… δεν θα βάλουμε και τα κλάμματα: θέλουμε την κλασσική εμπειρία Flashback που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε; Ε, ας… τη φάμε!

Flashback Reboot 002

Και έτσι, το νέο Flashback θα κυκλοφορήσει “πακετάκι” με το κλασσικό, σε XBLA και PSN, αλλά και σε PC (για δες!) ακριβώς στη μέση του καλοκαιριού.

Ody's thoughts

Κοίτα που πάλι θα προσπαθούμε να σώσουμε το τομάρι μας, στη μέση του καλοκαιριού, με τον ήλιο να μας βαράει κατακούτελα! Bring the pain!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.