Μα πόση στήριξη αντέχει το Wii U;

Για τον γράφων, όταν αναφέρεται η λέξη “Nintendo” στον νου της παιδικής του ηλικίας έρχεται η εικόνα του Mario. Το κακό είναι πως, 30 χρόνια μετά, η εικόνα δεν αλλάζει…

Και ναι, είναι καλό να έχεις κάποια στερεότυπα στην ζωή σου αλλά όταν μια εταιρία-ορόσημο στο gaming συνεχίζει να βγάζει τίτλους που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα ουσιαστικά καινούριο πέραν μιας νέας… αμφίεσης του Luigi και του Mario, υπάρχει πρόβλημα.

Blackfox's thoughts

Σκεφτείτε το καλύτερα: Πόσες περιπέτειες με υδραυλικούς μπορεί να αντέξει ο κόσμος; Μέχρι και στην Ελλάδα (που.. ψοφάμε για τέτοια πράγματα) έναν υδραυλικό θυμόμαστε. Τον Σάκη! (Λάβ Σόρρι, συγγνώμη που το ανέφερα. Δεν μπορούσα να κρατηθώ.)

Το θέμα είναι πως, έτσι αρχίζουν να το αντιλαμβάνονται και οι δημιουργοί παιχνιδιών καθώς ένας-ένας ανακοινώνει πως… δεν ετοιμάζει τίποτα για το Wii U.

Η ιστορία ξεκίνησε από την Electronic Arts,

Quote:

”Βγάλαμε 4 παιχνίδια με την εμφάνιση του Wii U. Από την άποψη των πωλήσεων ήταν μια απογοήτευση και ως εταιρία πρέπει να προσέχουμε που κατανέμουμε τους πόρους μας.”


και λίγο μετά εμφανίστηκε και η Activision.

Quote:

Δεν έχουμε ανακοινώσεις που να αφορούν παιχνίδια για το Wii U.

Το… επιθανάτιο χτύπημα το έριξε όμως η Ubisoft.

Quote:

Το ZombiU δεν το λες καθόλου προσοδοφόρο. Η Ubisoft θα αναμένει μέχρι τον Δεκέμβρη μήπως αλλάξουν τα πράγματα και μετά… βλέπουμε. (Ως τότε, δεν υπάρχουν τίτλοι για το Wii U.)

Μήπως η Nintendo πρέπει να αρχίσει να βλέπει… μπροστά;

Blackfox's thoughts

Όχι, δεν εννοώ… prequel του Μάριου άνευ μύστακος.

Αν το ανθρώπινο σώμα ήταν λειτουργικό, το δικό μου θα ήταν τα Windows Millennium...