Μάθε για Το Γάντι

Ένα είναι Το Γάντι στο χώρο του gaming: το Power Glove της Nintendo. Πρωτοποριακό για την εποχή του, αποτυχημένο, αγαπημένο όσο λίγα gadgets, το Power Glove απέκτησε το δικό του ντοκιμαντέρ. nintendo powerglove 004

Το The Power of Glove είναι ένα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα το Power Glove της Nintendo, ένα από τα πρώτα χειριστήρια με ανίχνευση κίνησης στην ιστορία του gaming και το μοναδικό που, ταυτόχρονα, ήταν και… fashion statement.

Αντίθετα με το τι περίμενε αρχικά η Nintendo, το Power Glove πάτωσε στο χώρο του gaming. Αγαπήθηκε, όμως, από τους… οπαδούς των 80s αλλά και πάσης φύσεως hackers που το μετάλλαξαν για να κάνει το οτιδήποτε άλλο – δίνοντας του ακόμη και ρόλο… εργαλείου για Djs.

Ody's thoughts

Και επειδή πάντα το είχα απωθημένο να χρησιμοποιήσω κάπου, κάπως, αυτή την ατάκα σε κάποιο θεματάκι μας…

Αυτή είναι η ταινία του:

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.