Καλύτερο στο PlayStation 4 το Assassin’s Creed IV

Ναι, θα κυκλοφορήσει σχεδόν παντού, και θεωρητικά, τα PCs θα είναι η δυνατότερη από τις πλατφόρμες όπου θα δούμε το επόμενο Assassin’s Creed IV: Black Flag. Που θα είναι, λοιπόν, πιο εντυπωσιακό; Στο PlayStation 4, φυσικά!

Assassins_Creed_4-Black_Flag-002

Όχι, το PlayStation 4 δεν είναι το… απόλυτο hardware, μα από ό,τι υποστηρίζει τώρα και η Ubisoft, μάλλον όντως θα είναι η πιο δυνατή πλατφόρμα την εποχή που θα κυκλοφορήσει.

Ody's thoughts

…και όπως έχω πει και στο παρελθόν. Μπορεί αντικειμενικά τα PCs να έχουν πιο δυνατό hardware σε επιμέρους σημεία, αλλά ως σύνολο το PlayStation 4 θα παρουσιάζει ένα εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα. Τους πρώτους μήνες από την κυκλοφορία του και έπειτα. Μετά, όπως έχει καθιερωθεί να συμβαίνει στην ιστορία του αποπάντα, τα PCs θα το προσπεράσουν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον creative director του τίτλου, Jean Guesdon…

Quote:

Η έκδοση για PlayStation 4 δεν έχει πρόσθετο περιεχόμενο-ως-περιεχόμενο (…) Τα γραφικά, προφανώς, θα είναι βελτιωμένα για να σου δίνουν μια πιο πειστική εμπειρία: φύλα και φυτά θα κινούνται με τον άνεμο, τα κύματα θα δείχνουν πιο αληθοφανή, τα πανιά θα κυματίζουν από τον αέρα, κ.λπ. (…) Στα σίγουρα θα νιώσεις τα αποτελέσματα των τροπικών καταιγίδων μας.

Με άλλα λόγια, το επόμενο Assassin’s Creed θα έχει καλύτερα physics στο PlayStation 4, και αυτό θα περιορίζεται κυρίως σε τομείς που μπορούν να χαρακτηριστούν περισσότερο ως καλλωπιστικά εφέ, παρά σημαντικά τμήματα του gameplay.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.