Η Rockstar Leeds θέλει βοήθεια για να φέρει τα games της στα PCs

Είσαι προγραμματισταράς με ειδίκευση στα γραφικά και θα μπορούσες να βάλεις ένα χεράκι για να φέρει η Rockstar πίσω στα PC τους τίτλους που… ξέχασε στις κονσόλες; Τρέχα! Grand Theft Auto 045

Ακριβώς αυτό, λοιπόν, ψάχνει η Rockstar Leeds, σύμφωνα με αγγελία της: έναν προγραμματιστή για γραφικά που…

Quote:

…θα βοηθήσει στη μεταφορά των τελευταίων τίτλων μας στην πλατφόρμα των PCs. Δουλεύοντας μαζί με τα υπόλοιπα studios της Rockstar, θα είσαι υπεύθυνος για τη διατήρηση του ασυμβίβαστου επίπεδου ποιότητας της ομάδας, παραδίδοντας την υψηλότερη εφικτή ποιότητα της εμπειρίας στα PCs.

.Και ναι, μάλλον το παραπάνω μπορεί να μεταφραστεί και ως “Μάλλον-Μιλάμε-Για-Το-Grand-Theft-Auto-V”. Και ίσως το Red Dead Redemption.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • Nikos

    Μα το GTA V δεν ειναι καπως στανταρακι οτι θα βγει για PC?(συμφωνα με το ιστορικο)
    Αυτο που εγω ελπιζω πολυ να βγει ειναι το Red Dead Redemption.To παιχνιδακι ειναι πορωση….

    Απορια:Αμα θελει παιχνιδια κονσολων να τα βγαλει και για PC, δεν μειωνει ετσι την αξια τους?Γιατι με αυτον τον τροπο, ο αλλος τι κινητρο θα εχει να προτιμησει την κονσολα εναντι του PC?