Επιστροφή στον Homeworld (και το sequel του)

Η Gearbox δεν αγόρασε τα δικαιώματα των Homeworld για να τα βλέπει να κάθονται: κάτι σκόπευε να κάνει με αυτά. Και τώρα, το ανακοίνωσε: HD remake. Όχι sequel. Remake.

homeworld 007

Τόσο το πρώτο Homeworld όσο και το sequel του θα επιστρέψουν στα PCs, με αναβαθμισμένα γραφικά, ανασχεδιασμένα ειδικά για τις σύγχρονες αναλύσεις και… Εμ…

Βασικά, αυτό είναι όλο. Αυτό, οι HD αναλύσεις δηλαδή, και το ότι “θα διατεθούν μέσω πλατφορμών ψηφιακής διανομής” (όπως λέμε Steam), και ουχί (αποκλειστικά) σε κουτάκι-με-δισκάκι, που για να το αγοράσεις πρέπει να τρέχεις στο κοντινότερο κατάστημα.

Ody's thoughts

Το έχω εγκατεστημένο εδώ και ένα χρόνο και ακόμη δεν εχω προλάβει να το παίξω…Το έχω εγκατεστημένο εδώ και ένα χρόνο και ακόμη δεν εχω προλάβει να το παίξω…Το έχω εγκατεστημένο εδώ και ένα χρόνο και ακόμη δεν εχω προλάβει να το παίξω…Το έχω εγκατεστημένο εδώ και ένα χρόνο και ακόμη δεν εχω προλάβει να το παίξω… ΑΑΑΡΓΚΡΡ!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.