Ειδική έκδοση για την Indie Game: The Movie

Η βραβευμένη ταινία με θέμα τα indie games κυκλοφορεί σε ανανεωμένη έκδοση με πρόσθετο “υλικό”. Indie Game - The Movie

Η Indie Game: The Movie κατάφερε, εστιάζοντας στους ερασιτέχνες δημιουργούς μικρών παιχνιδιών, να μας δώσει μια ταινία με θέμα το gaming διαφορετική από ό,τι είχε προηγηθεί. Αν και σε αυτήν είδαμε τίτλους σαν το Fez και το Super Meat Boy, πραγματικοί πρωταγωνιστές ήταν οι δημιουργοί τους, τα όνειρα, οι φιλοδοξίες, οι αποτυχίες τους. Και, αφού ως indies κάνουν ό,τι κάνουν για την αγάπη τους προς το gaming, τελικά, πραγματικός μα αόρατος πρωταγωνιστής της ήταν ο ίδιος ο gamer.

Η ταινία απέσπασε θετικότατες κριτικές και κέρδισε τις εντυπώσεις όπου και αν προβλήθηκε, και τώρα κυκλοφορεί σε ανανεωμένη έκδοση. Το πέρασμα του χρόνου από την κυκλοφορία της μέχρι σήμερα έφερε και απαντήσεις σε αρκετές από τις αναπάντητες ερωτήσεις που έμεναν στον θεατή της. Και για αυτό η νέα εκδοχή της, με το… καθόλου πρωτότυπο όνομα Indie Game: The Movie Special Edition, θα συμπεριλαμβάνει επιλόγους στις ιστορίες των indie πρωταγωνιστών της, αλλά και πρόσθετες ταινίες μικρού μήκους για άλλους δημιουργούς – όπως οι Derek Yu και Jason Rohrer. Στο σύνολο του, το πρόσθετο υλικό αναμένεται πως θα αγγίζει τα 300 λεπτά!

Η κυκλοφορία της νέας έκδοσης αναμένεται στις 24 Ιουλίου, και θα κοστίζει $15 για ψηφιακή αγορά της ή 60 Δολάρια Καναδά για μια συλλεκτική έκδοση. Άξιο αναφοράς πως όποιος αγόρασε την ταινία μπορεί να αποκτήσει το πρόσθετο υλικό με τη λογική του… DLC (!), για $5.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.