Για τελευταία φορά: ΔΕΝ έχει νέο TimeSplitters. ΟΚ;

Χωνέψτε το, ω, πωρωμένοι με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς: ήσασταν οι μόνοι που τους άρεσαν. Δεν “πούλησαν”, και άρα… no sequel for you!

timesplitters_003

Αυτό είπε, για μια ακόμη φορά, ο δημιουργός της σειράς, Steve Ellis, σε συνέντευξη στο TechRadar, εξηγώντας πως οι χαμηλές πωλήσεις των προηγούμενων τίτλων, που τότε μας είχε δώσει με τη στάμπα της Free Radical, κάνουν πρακτικά αδύνατο το να πειστεί μια εκδοτική εταιρεία να επενδύσει σε ένα νέο sequel για τα PlayStation 4 και Xbox One.

timesplitters_004

Και όπως εξήγησε, σημαντικό πρόβλημα, που μάλλον δικαιολογείται και από τις (χάλια) πωλήσεις των προηγούμενων τίτλων, είναι πως κανείς υπεύθυνος marketing δεν ήξερε πώς να προωθήσει τη σειρά.

Ό,τι και αν λένε “κάποιοι”, λοιπόν, όσο και αν θέλουν να δουν ένα νέο τίτλο στη σειρά, με σύγχρονα γραφικά και βελτιωμένη δράση, απλά… “δεν”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.