Για μια δεκαετία θα… τρώμε Watch Dogs

Η Ubisoft σκοπεύει να κάνει με το επερχόμενο Watch Dogs ό,τι και η Bungie με το δικό της Destiny: να το μετατρέψει σε πολυετές franchise που θα μας συντροφεύει για πολύ καιρό.

Σε συνέντευξη του στη Guardian, ο Senior Producer του Watch Dogs της Ubisoft παρομοίασε τον τίτλο με το Destiny της Bungie, όχι από άποψη δράσης, αλλά… μακροζωίας.

Όπως και εκείνη, έτσι και η Ubisoft έχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για το Watch Dogs, αντιμετωπίζοντας το ως ένα εκτενέστερο-του-ενός-τίτλου franchise. Στόχος της, όπως είπαμε, να μας παρουσιάσει και νέους τίτλους μετά τον πρώτο, που μπορεί και να απλωθούν σε διάστημα δεκαετίας.

Βέβαια, αυτό δεν είναι και απόλυτα σίγουρο, αφού πάντα… κρατιέται μια πισινή: αν ο πρώτος τίτλος αποδειχθεί μια τραγική οικονομική αποτυχία, ίσως να μην ακολουθηθεί από δεύτερο…

…Αμέσως! Διότι είναι σχεδόν σίγουρο πως, ακόμη και τότε, η Γιούμπι θα προσπαθήσει για τουλάχιστον μια δεύτερη φορά να διορθώσει τα όποια προβλήματα και να μας δώσει ένα sequel. Και μπορεί αυτό να είναι δική μας εκτίμηση, αλλά μάλον είναι λογικότατη. αν σκεφτεί κανείς το κόστος που έχει πια σήμερα η ανάπτυξη αλλά και προβολή ενός blockbuster σαν το Watch Dogs ως μια επένδυση από την οποία κάθε δημιουργός θέλει να έχει αποτέλεσμα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.