Αποκαλύφθηκε το σενάριο του Battlefield 4

Electronic Arts και DICE αποφάσισαν να πουν, επιτέλους, με τι έχει να κάνει το σενάριο του νέου, απίστευτα εντυπωσιακού Battlefield 4. Hint: για όλα φταίει η Κίνα. Battlefield 4 Frostbite 3 002

Στον νέο τίτλο της σειράς, για τον οποίο έχει διαφημιστεί αρκετά πως αντίθετα με τους προκάτοχους του παίρνει… πολύ στα σοβαρά το σενάριο του, ο Sergeant Daniel Recker καλείται μαζί με την παρέα του, επίλεκτων φαντάρων, που ακούνε στο όνομα Tombstone Squad, να διαφυλάξουν την Παγκόσμια Ειρήνη. Το συνηθίζουν αυτό οι Αμερικάνοι στρατιώτες.

Καθώς βρίσκονται σε μια μυστική αποστολή συλλογής πληροφοριών για ένα Ρώσο Στρατηγό, στο Baku του Azerbaijan, η ομάδα ανακαλύπτεται και αναγκάζεται να πολεμήσει μέσα από κύμματα Ρώσων στρατιωτών στην προσπάθεια της να αποδράσει.

Όταν καταφτάνουν στο κλάσης Wasp αεροπλανοφόρο USS Valkyrie, και βλέπουν καλύτερα τις πληροφορίες που κατάφεραν να αποσπάσουν, επιβεβαιώνονται οι υποψίες τους πως ο Κινέζος Νάυαρχος Chang σχεδιάζει πραξικόπημα στην Κίνα. Αν συμβεί αυτό, θα έχει την υποστήριξη των Ρώσων. Και τότε, όλος ο πλανήτης (τουλάχιστον, βάσει της… Αμερικάνικης λογικής του τίτλου) “έκανε την τύχη του”.

Αρκετά είπαμε, όμως, και αν συνεχίσουμε, μπορεί να μας κατηγορήσετε πως… προδώσαμε όλο το σενάριο του τίτλου! Δεν φταίμε εμείς, οι ίδιες οι Electronic Arts και DICE το έχουν αναρτήσει online. Θέλουμε να αισιοδοξούμε πως έχουν κρατήσει αρκετές εκπλήξεις για τον ίδιο τον τίτλο, και δεν θα ζήσουμε άλλη μια περίπτωση όπου αφού μάθαμε όλο το σενάριο από trailers και online ανακοινώσεις (σαν αυτή), μετά απλά θα περιοριστούμε στο… μπαμ-μπουμ στον ίδιο τον τίτλο. Έτσι, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σενάριο του Battlefield 4, και για να μην… κατηγορείτε εμάς αν, μετά, “αυτό είναι όλο”, επισκεφθείτε την πηγή μας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.