Αντίο Darkstalkers. Αντίο.

Τη σειρά Street Fighter πολλοί εμίσησαν – που δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη με το χειρισμό της. Τα Darkstalkers… Σχεδόν ουδείς. Διότι δεν ήταν γνωστά. Και για αυτό, τέλος.

darkstalkers-Wallpaper_001

Η Capcom, όπως είπε ο product manager της, Matt Dahlgren μιλώντας στο Siliconera, δεν σκοπεύει να ξανασχοληθεί με τη σειρά Darkstalkers – τουλάχιστον, όχι στο κοντινό μέλλον.

Δυστυχώς, το Darkstalkers Resurrection δεν είχε την αποδοχή που περίμενε η εταιρεία, με τις απογοητευτικά χαμηλές πωλήσεις του να μη δικαιολογούν μια νέα προσπάθεια αναβίωσης της σειράς. Τουλάχιστον, όχι στο κοντινό μέλλον.

Ody's thoughts

Από την άλλη, βέβαια, και το Darkstalkers Resurrection δεν ήταν, δα, και ένας σπουδαίος τίτλος που χαρακτηριζόταν από την πρωτοτυπία του, μα… ούτε καν ένα νέο παιχνίδι: ήταν απλά ένα επαναπακετάρισμα των δυο προηγούμενων Darkstalkers με λίγο αναβαθμισμένα γραφικά για και-καλά HD αναλύσεις (720p στην καλύτερη) και online multiplayer. Μάλλον δεν… παιδεύτηκε και τόσο η Capcom με αυτό, όσο π.χ. με το MvC3, για να δικαιολογείται τέτοια… απογοήτευση από πλευράς της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.