Αίσιο τέλος για την καμπάνια του Satellite Reign

Ο πολλά υποσχόμενος πνευματικός διάδοχος του κλασσικού Syndicate (υπερ)χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς μέσω του Kickstarter.satellite reign

Υπάρχουν projects και projcets που χρηματοδοτούνται μέσω του Kickstarters, αλλά μερικά καταφέρνουν να ξεχωρίζουν. Ένα από αυτά ήταν και το Satellite Reign, που κατάφερε να πείσει τα πλήθη πως άξιζε, χάρη στην έξυπνη μετεξέλιξη της συνταγής του κλασσικού Syndicate, της Bullfrog, που υποσχέθηκε να φέρει στους σύγχρονους υπολογιστές μας.

Ο τίτλος αντλεί περισσότερη έμπνευση από το Syndicate Wars, το sequel του πρώτου Syndicate, όσον αφορά στην οπτική και τη χρωματική παλέτα του, αφού είναι 3D, πιο σκοτεινό και “μουντό” αλλά, ταυτόχρονα, και πιο “ζωντανό” χρωμαιτκά από τον πρώτο τίτλο.

Η δε δράση του αναμένεται πως θα παραμείνει πιστή στη λογική των παλαιότερων τίτλων, με τον gamer να ελέγχει μια ομάδα πρακτόρων εκ μέρους κάποιου Συνδικάτου, κάποιας Υπερ-Επιχείρισης του μέλλοντος, πολεμώντας… πράκτορες άλλων Συνδικάτων για την απόλυτη κυριαρχία στον πλανήτη.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.