Έρχεται HD έκδοση του Soul Calibur II

Ναι, και όμως, μπορεί να έχουν μεσολαβήσει 2-3 νέοι τίτλοι στη σειρά των Soul Calibur, αλλά, για δες, το κλασσικό πια Soul Calibur II επιστρέφει σε HD εκδοχή!

Soul Calibur 2 005

Αν μη τι άλλο, το Soul Calibur 2 ήταν ένα highlight για τη γνωστή σειρά… ξύλου, συγκεντρώνοντας υψηλότατες βαθμολογίες και κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού. Και μπορεί από τότε, από όταν το είδαμε στα Gamecube, PlayStation 2 και Xbox, να μεσολάβησαν άλλοι τρείς τίτλοι στη σειρά, αλλά… παραμένει κλασσικό και αγαπημένο.

Ακριβώς για αυτό η Namco Bandai ανακοίνωσε στην Comic-Con πως ετοιμάζει μια ανανεωμένη, HD έκδοση του τίτλου, που θα δούμε στο PlayStation 3 και το Xbox 360.

Soul Calibur 2 001

Το Soul Calibur 2 HD θα είναι κατά βάση ίδιο με τον κλασσικό τίτλο, με διαφορά πέρα από τα βελτιωμένα γραφικά και ήχο του, το ότι θα υποστηρίζει και μάχες μέσω των PlayStation Network και Xbox Live, όπως… συνηθίζεται, πια, από παιχνίδια του είδους.

Αναμένεται δε κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του έτους.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.