Vibease: βάλ’ το εκεί που ξέρεις…

Μην σοκάρεστε στην είδηση ενός νέου high-tech δονητή. Δεν ζούμε στο Μεσαίωνα. Η σύγχρονη βιομηχανία έχει μεριμνήσει για την εκλεπτυσμένη και πολιτισμένη κάλυψη των βιολογικών αναγκών της μοντέρνας γυναίκας. Εδώ και χρόνια, για παράδειγμα, η Philips διαθέτει ολόκληρη γκάμα συσκευών προσωπικής “ανακούφισης” για εκείνες τις “δύσκολες ώρες” που η λαϊκή σοφία περιέγραφε με την ωραία λέξη “φουσκοθαλασσιές”.

Στο θέμα μας λοιπόν, ιδού το Vibease, ένα κομψό ηλεκτρονικό εξάρτημα που ζευγαρώνει (…) μέσω Bluetooth με το smartphone σας και στέλνει στο κορμί σας κύματα ηδονής, συγχρονιζόμενο με το ειδικό application Vibease Fantasy που τρέχει στο κινητό σας, iPhone ή Android. Το application δεν είναι τίποτε άλλο από μια συλλογή από τσόν…, συγγνώμη, θέλω να πω ηχογραφημένες ερωτικές ιστορίες τις οποίες χρησιμοποιείτε για να καβλ…, και πάλι συγγνώμη, για να έρθετε στο κατάλληλο ερωτικό “mood”.

Σε επιλεγμένα σημεία της ιστορίας, το app στέλνει σήμα στον ηλεκτρονικό δονητή, προκαλώντας την αντίστοιχη διέγερση: αρχίζοντας δηλαδή με ανεπαίσθητους παλμούς στα προκαταρκτικά και κορυφώνοντας την ένταση των δονήσεων, όταν ο/η φανταστικός σας σύντροφος σας φέρει στα πρόθυρα του έβδομου ουρανού. Η διακριτική συσκευή σας επιτρέπει να συνεχίσετε τις καθημερινές ασχολίες σας και τη δουλειά σας, φροντίζοντας για την αδιάλειπτη έκκριση ενδορφινών στους εγκεφαλικούς σας υποδοχείς, χαρίζοντάς σας ευχαρίστηση, ξεγνοιασιά και ένα αστραφτερό χαμόγελο, ακόμη κι όταν ο προϊστάμενός σας, σας έχει ζαλίσει με τη φλυαρία του στο meeting room. Δε θα αργήσετε να αποσπάτε κολακευτικά, ακόμη και ζηλόφθονα σχόλια στον εργασιακό σας χώρο, όπως “δείχνεις ιδιαίτερα λαμπερή και χαρούμενη τις τελευταίες μέρες, Νάνσι” ή “δεσποινίς Ξηροτύρη, μήπως βρίσκετε κάτι φαιδρό στην αλληλογραφία που σας υπαγορεύω και χαμογελάτε διαρκώς;”.

Αν καλές μου φίλες βαρεθήκατε να χρησιμοποιείτε άκομψα και διόλου διακριτικά ηλεκτρικά μαντζαφλ…, με συγχωρείτε, θέλω να πω βοηθήματα, τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας Vibease στην προνομιακή τιμή των 80 δολαρίων, καταθέτοντας τον οβολό σας στο site IndieGoGo.

Δείτε και το προωθητικό κλιπάκι, μη μου πείτε ότι δε θα ήταν ακριβώς το ίδιο, αν έφτιαχνε η Apple δονητές;

Εϊναι ενδιαφέρον και το όλο concept: φυσικά και μπορείτε να αυνανίζεστε όπου θέλετε, στο γραφείο, στο λεωφορείο, στο δρόμο, αρκεί να μην το ξέρει κανείς. Πως μεταχειρίζεται κανείς τα απομεινάρια της αφελούς κοριτσίστικης εφηβείας που απηχεί το τραγουδάκι της Βουγιουκλάκη “έχω ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη”. Βέβαια εδώ το μυστικό δεν είναι κρυμμένο στην καρδιά, αλλά… τέλος πάντων ας μη συνεχίσουμε τα αισχρά υπονοούμενα!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.