1,5 εκατομμύρια ενεργοποιήσεις για το Android. Την ημέρα.

Το νούμερο είναι ασύληπτο, και όμως, αληθινό: ο ίδιος ο CEO της Google, Larry Page, το επιβεβαίωσε.

Και για όσους δεν έκαναν τα… μαθηματικά βάσει του τίτλου μας, 1,5 εκατομμύριο νέες ενεργοποιήσεις τη μέρα σημαίνει 45 εκατομμύρια νέες συσκευές με Android κάθε μήνα.

Και αφού το 2008 το Android “μετρούσε” 900 εκατομμύρια χρήστες, με αυτό το ρυθμό σύντομα θα έχει φτάσει το ένα…δισεκατομμύριο…χρήστες! Αυτό και αν είναι ανήκουστο, αλλά… Και όμως, πλησιάζουμε!

Ody's thoughts

Σε λίγο το Android προβλέπεται πως θα ξεπεράσει και τον πληθυσμό του πλανήτη, οπότε και θα αρχίσουν και οι “ενεργοποιήσεις” πρώτα από άλλα νοήμοντα πλάσματα, π.χ. γορίλες, δελφίνια κ.λπ., για να καταλήξουμε σε τέσσερα χρόνια σε πενήντα δις ενεργοποιήσεις την ημέρα, από καρέκλες, τραπέζια, ψυγεία, γρασίδι, κόκκους άμμου στην παραλία κ.λπ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.