Ψήνει smartphones με Windows Phone η LG;!

Μπορεί να φαίνεται σαν μια από τις… αδελφές εταιρείες της Google, αφού μας έχει δώσει πολλές πολύ καλές προτάσεις με Android μέχρι σήμερα, μα αυτό δεν σημαίνει πως η LG… αγνοεί τη Microsoft! lg_smartphones_camera

Όπως επιβεβαίωσε ο managing director της LG Ινδίας, Kwon Soon, η εταιρεία ετοιμάζει αυτή τη στιγμή νέες προτάσεις στο χώρο των smartphones που δεν θα βασίζονται στο Android της Google, μα στην τελευταία έκδοση των Windows Phone 8 της Microsoft.

Quote:

Πίσω στο σπίτι (στη Νότια Κορέα), ετοιμάζουμε ένα δικό μας smartphone που θα βασίζεται στα Windows Phone 8.

Ανέφερε δε πως θεωρεί ότι τα Windows Phone θα… προκόψουν περισσότερο από εδώ και έπειτα.

Η ίδια η LG, πάντως, δεν είναι και… υπεραισιόδοξη για αυτά, και φαίνεται να παραμένει επιφυλακτική: ναι μεν ετοιμάζει μια δική της πρόταση με Windows Phone, μα αυτό δεν σημαίνει και πως… θα τη δούμε! Αν και η ίδια ενδιαφέρεται, αν δεν δηλώσει και ο κόσμος έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την πρόταση της Microsoft στο χώρο των smartphone OSes, ίσως η πρόταση της LG να μείνει… κρυμένη στα εργαστήρια της εταιρείας, δίχως να φτάσει ποτέ στα χέρια μας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.