Ο Snowden… τρέχει-τρέχει στο Android σου!

Σιγά που δεν θα βρισκόταν κάποιος να εκμεταλλευτεί το ντόρο που γίνεται με τον Edward Snowden! Ορίστε, λοιπόν, οι… περιπέτειες του σε παιχνίδι για το Android!Snowden Run 001

Ο τίτλος ακούει στο όνομα Snowden Run 3D, και εντάσσεται στην κατηγορία των 3D runners, δηλαδή, των τίτλων όπου ο πρωταγωνιστής… τρέχει ασταμάτητα, και εσύ απλά επηρεάζεις την πορεία του με νεύματα στην οθόνη, ώστε να αποφεύγει εμπόδια.

Αν και “3D”, προφανώς πρόκειται περισσότερο για έναν… πλακατζίδικο τίτλο, και έτσι τα γραφικά του δεν θα τα έλεγες και εντυπωσιακά, ενώ μάλλον και το gameplay του υστερεί σε σχέση με παραπλήσιες προτάσεις.

Ακόμη και έτσι, όμως, κάτι μας λέει πως θα κάνεις κλικ στο παρακάτω κουτάκι, θα το εγκαταστήσεις στο Android σου και θα το παίξεις.

Πείτε το προαίσθημα… :-D

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.