Ο Ballmer αναγνωρίζει πως η Microsoft ήταν… υπεραισιόδοξη για τα Surface RT

Σε κοινή ομιλία τους, Steve Ballmer, γνωστός και ως Ο CEO Της Microsoft, και Kevin Turner, όχι-τόσο-γνωστός ως Ο COO Της Microsoft, αναγνώρισαν πως μάλλον… παραήταν αισιόδοξοι με τα Surface RT tablets και τα WIndows 8.

SurfaceHD

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ballmer, όσον αφορά στα Surface RT tablets..:

Quote:

Φτιάξαμε λίγες περισσότερες συσκευές από όσες μπορούσαμε τελικά να πουλήσουμε (…)

…εννοώντας με το “λίγες περισσότερες”, αν κρίνουμε από τις μέχρι τώρα πωλήσεις των Surface RT tablets, γύρω στο… 95% περισσότερες από όσες, όντως, μπορούσε να πουλήσει η Microsoft!

Και, δυστυχώς, το ίδιο συμβαίνει και με το οικοσύστημα των Windows γενικότερα – σε όλες πια τις… μεταλλάξεις τους, τόσο στην “original” έκδοση τους σε υπολογιστές, όσο και τις μικρότερες σε smartphones και tablets. Έτσι, και για αυτά ο Ballmer είπε απλά πως..:

Quote:

Δεν πουλάμε τόσες συσκευές με Windows όσες θα θέλαμε.

…και μάλλον και αυτό είναι μια υπερβολή, αφού η Microsoft έχει φτάσει στο σημείο να βλέπει ακόμη και το… Linux, για το οποίο η παρουσία στο desktop ήταν μέχρι πρόσφατα ανέκδοτο*, να κινείται με γρηγορότερους ρυθμούς από την ίδια.

Info

* Αναζητήστε τη φράση “ΦΕΤΟΣ είναι η χρονιά του Linux στο desktop”, ή, στα Αγγλικά, ” this is the year of Linux on the desktop”, εναλλακτικά, “this is the year of the Linux desktop”. Θα βρείτε ουκ ολίγα αποτελέσματα, τα μισά από υπεραισιόδοξους λινουξάδες, τα άλλα μισά από… αυτούς που τους δουλεύουν. Που το “ανέκδοτο”; Στο ότι θα συναντήσετε αυτή την ατάκα “να παίζει” εδώ και κοντά μια… εικοσαετία, και ΑΚΟΜΗ το Linux ΔΕΝ έχει “κυριαρχήσει” στο desktop. Εδώ βέβαια έρχεται το… πρόσθετο “ανέκδοτο”, τόσο για το Linux όσο και τη Microsoft, πως δεν χρειάζεται, πια, “να κυριαρχήσει το Linux στο desktop”, διότι σε ένα, δυο, άντε τρια χρονάκια το πολύ, έτσι που τα κατάφερε η Microsoft, θα το… έχει σκοτώσει ολοκληρωτικά!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.