Μπορεί να είναι καλή η παιχνιδοκονσόλα της Google;

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορούν φήμες πως η Google ετοιμάζει τη δική της απάντηση στα PlayStation και Xbox, που, όμως, θα είναι βασισμένη στο Android. Και άρα, δεν θα μπορεί να τους πάει κόντρα. Σωστά; Λάααθος!

Βλέποντας το ονοματάκι Android να συνοδεύει τη φήμη πως η Google ετοιμάζει μια δική της κονσόλα, το 99,9% του κόσμου φέρνει στο νου του τα smartphones και, τώρα πια, τtablets που βασίζονται σε αυτό. Σκέφτεται τα παιχνίδια που έχει παίξει σε αυτά, που έχει δει σε συσκευές φίλων, στο Internet, οπουδήποτε. Και καταλήγει στο συμπέρασμα πως η Google ετοιμάζει κάτι αντίστοιχο στην OUYA. Αυτό δεν είναι και το πιθανότερο; Ναι, αλλά… Δεν είναι και απόλυτο!

Είναι… ανόητο, αν το καλοσκεφτεί κανείς, να θεωρούμε πως τα παιχνίδια που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε smartphones και tablets δεν συγκρίνονται με αυτά των κονσολών και των PCs… εξαιτίας του Android! Το ίδιο το λειτουργικό δεν είναι (τόσο) περιοριστικός παράγοντας, όσο το ίδιο το hardware τους. Το οποίο, ξέρεις Μπάμπη, είναι… εμ… hardware smartphones και tablets! Ποιος είπε, όμως, πως η κονσόλα της Google θα έχει τέτοιο hardware;

Page 1 of 3123
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.