Μαζικές προσλήψεις από Apple για το iWatch

Αναφορά των Financial Times θέλει την Apple να… προσλαμβάνει κόσμο σαν τρελή για να προλάβει να έχει έτοιμο το δικό της έξυπνο ρολόι μέχρι το τέλος του 2014.

iWatch

Γύρω στους εκατό product designers θα τοποθετήσει, σύμφωνα με τους Financial Times, η Apple, στην ομάδα ανάπτυξης του φημολογούμενου iWatch, του δικού της έξυπνου ρολογιού. Και ψάχνει για ακόμη περισσότερους, διότι… Πάγωσε.

Οι πληροφορίες των Financial Times θέλουν το iWatch να έχει ξεπεράσει το πρώτο στάδιο εξερεύνησης της ιδέας, έχοντας περάσει στο πρώτο στάδιο σχεδίασης και παραγωγής – και έχοντας, πια, και τη δική του ομάδα ως project εντός της Apple, αποτελούμενη από αρκετές δεκάδες εργαζόμενων. Κανένας τους, όμως, από ό,τι φαίνεται, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει κάποια τεχνικά προβλήματα. Αποτέλεσμα, η Apple να… ψάχνει κόσμο που θα μπορούσε να της δώσει λύσεις.

Άξιο σημείωσης πως η εταιρεία έχει αρχίσει να καταχωρεί το όνομα iWatch και… όλα τα σχετικά σε διάφορες χώρες της Γης, προφανώς προετοιμαζόμενη για την επικείμενη αποκάλυψη της συσκευής (όταν, με το καλό, φτάσει σε στάδιο που… να έχουν κάτι να μας αποκαλύψουν).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.