Κυριαρχεί στα tablets το Android

Όπως είχαν… προβλέψει οι χρησμοί, το Android ξεπέρασε κάθε ανταγωνιστή (τον… γνωστό έναν) και βρίσκεται πια στην πρώτη θέση των λειτουργικών συστημάτων για tablets.
Google Nexus 10

51,7 εκατομμύρια tablets πουλήθηκαν την περίοδο από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο, σύμφωνα με την ερευνητική εταιρεία Strategy Analytics, που δείχνει βελτίωση της τάξης του 43% σε σχέση με τα 36,1 εκατομμύρια του προηγούμενου έτους.

Ανάμεσα τους ξεχωρίζει το Android – και οι κλώνοι του, π.χ. στις προτάσεις της Amazon – που κατέχουν, πια, στο σύνολο τους, ένα 67% της συνολικής αγοράς.

Αν συνεχίσει η συνεχής αυξητική τάση, μέχρι το 2014 οι πωλήσεις tablets θα ξεπεράσουν τις πωλήσεις των PCs, και οι δυο αγορές θα βρεθούν να… αντικαθιστούν η μια την άλλη. Εκτιμήσεις θέλουν να πωλούνται γύρω στα 364 εκατομμύρια tablets το 2014, σε σχέση με περίπου 166 εκατομμύρια PCs.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.