Η Google αγόρασε το 6,3% της κατασκευάστριας του Glass, Himax

Προφανώς προετοιμαζόμενη για την παραγωγή της… φουτουριστικής συσκευής της, και για να έχει περισσότερο έλεγχο στη διαδικασία, η Google αγόρασε σημαντικό μερίδιο του κατασκευαστή της. tits-and-glass-app

Μπορεί το Google Glass να είναι προϊόν της Google, μα η κατασκευή του δεν γίνεται από την ίδια. Υπεύθυνη για αυτό είναι η εταιρεία Himax Display Technologies. Ή, μάλλον… Γράψτε λάθος.

Τώρα πια, υπεύθυνη για την κατασκευή του είναι και η Google, αφού αγόρασε %6,3 των μετοχών της Himax.

Τα χρήματα της Google θα επενδυθούν από τη Himax για επέκταση των δυνατοτήτων παραγωγής της. Διότι, προφανώς, το Google Glass θα (ξε)πουλήσει σαν τους φραπέδες στις παραλίες την περίοδο του καύσωνα. Σωστά;

Αξίζει να συμπληρώσουμε πως ήδη έχει επενδύσει και η Intel στην εταιρεία, ενώ αν η Google ικανοποιηθεί με τη συνεργασία τους, έχει την επιλογή να αγοράσει ακόμη %8,5 μέσα στο επόμενο έτος.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.