Η ASUS προδίδει το Nexus 7;!

Μοιάζει περίεργο για να είναι αληθινό, μα… οφείλουμε να το αναφέρουμε: εργαζόμενος της ASUS, λένε, λυπήθηκε… οπαδό του Android και του ομολόγησε τα χαρακτηριστικά του νέου Nexus 7.

Ένας απλός χρήστης, λοιπόν, υποτίθεται πως μιλούσε με την τεχνική υποστήριξη της ASUS, και όταν ρώτησε πότε, επιτέλους, θα δούμε το… sequel του τρελά επιτυχημένου tablet της Google, Nexus 7, ο υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης στην άλλη άκρη… τον λυπήθηκε. Τόσο εκείνον, όσο και όλους εμάς, που… περιμένουμε μαζί του να δούμε την επόμενη κίνηση της Google στο χώρο των tablets. Και έτσι… του τα ομολόγησε ολα.

Το νέο Nexus 7, είπε, έχει κωδικό K009. Και επειδή αυτό μας ενδιαφέρει λιγότερο από όλα, η οθόνη του θα είναι (ω, τι έκπληξη!) 7”, ανάλυσης 1980×1200 (μάλλον εννοούσε 1920×1200), τύπου LED. Καρδιά του, ένας Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064, πλαισιωμένος από 2GBs RAM και 32GBs αποθηκευτικού χώρου. Μαζί με αυτά, κάμερα στα 5MP, λειτουργικό Android 4,3, μπαταρία 4000 mAh, dual-band Wi-Fi, NFC και LTE.

Ody's thoughts

Και ενώ δεν φαίνεται… εξωπραγματικό για να είναι αληθινό, κάτι δεν κάνει κλικ. Η Google πάντα διάλεγε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τις συσκευές της οικογένειας Nexus. Τα παραπάνω δεν είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Άρα;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.