Επιτέλους, η Apple επιβεβαιώνει την ύπαρξη του iWatch!

Εμμέσως μεν, σαφώς δε, η Apple επιβεβαίωσε πως αναπτύσσει μια έξυπνη συσκευή για τον… καρπό μας, κατωχυρώνοντας το όνομα iWatch στο Ιαπωνικό γραφείο πατεντών.

iWatch

Μπορεί να μην έχει αποκαλύψει τίποτα σχετικό με αυτό, να μην έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση (πέρα από το ότι όντως ενδιαφέρεται για το λεγόμενο wearable computing και τις σχετικές συσκευές), αλλά μάλλον είναι… κοινό μυστικό πως η Apple ετοιμάζει εδώ και καιρό ένα έξυπνο ρολόι.

Η συσκευή, που ανεπίσημα αποκαλείται iWatch εδώ και… χρόνια, θα ονομάζεται ρολόι… χαριστικά, αφού αυτή θα είναι μονάχα μια από τις δυνατότητες της – ακριβώς όπως τα smartphones είναι πια τηλέφωνα… μόνο στο όνομα, αφού έχουν περισσότερα κοινά με τους υπολογιστές.

Η Apple, λοιπόν, σύμφωνα με το Bloomberg News, καταχώρησε το ονοματάκι iWatch στο γραφείο πατεντών της Ιαπωνίας στις 3 Ιουνίου και, από ό,τι φαίνεται, μάλλον προετοιμάζεται για μια επίσημη αποκάλυψη του – ή, έστω… προσπαθεί να καβαντζώσει το όνομα, βλέποντας άλλες εταιρείες (όπως π.χ. τη Sony) να έχουν προλάβει να την προσπεράσουν σε αυτή την κατηγορία gadgets.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.