Δυο φορές τη χώρα μας έχει πουλήσει σε… Galaxy S4 η Samsung

Πόσος είναι ο πληθυσμός της χώρας μας; Εδώ και χρόνια κυμαίνεται κοντά στα δέκα εκατομμύρια – τώρα πια, κάτι παραπάνω. Πολλαπλασιάστε το επί δυο, και έχετε, χονδρικά, τον αριθμό των Galaxy S4 που έχει πουλήσει η Samsung!

Galaxy S4 003

Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές από τη Βόρεια Κορέα, η Samsung έχει πια πουλήσει περισσότερα από είκοσι εκατομμύρια Galaxy S4. Με άλλα λόγια, το… smartphone – θαύμα της εταιρείας, πούλησε, μέχρι σήμερα, με ρυθμό… σχεδόν πέντε εκατομμύρια κομμάτια το μήνα, αφού πρωτοαποκαλύφθηκε προς τα τέλη Απριλίου του τρέχοντος έτους – και μόλις μπήκαμε στον Ιούλιο.

Στην πράξη, βέβαια, ο ρυθμός πωλήσεων ήταν κομματάκι διαφορετικός, με το… μεγάλο μπαμ να έχει γίνει λίγο μετά την αρχική κυκλοφορία του, όταν ο κόσμος είχε βεβαιωθεί πως, όντως, ήταν τόσο καλό όσο… έλεγαν οι άλλοι. Μέχρι τα τέλη Μαΐου, μέσα σε περίπου ένα μήνα από την αρχική κυκλοφορία της, η συσκευή είχε σπρώξει δέκα εκατομμύρια κομμάτια.

Από τότε, οι ρυθμοί πέφτουν, σταδιακά μεν, αργά δε, οπότε δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του έτους να δούμε τα νούμερα όχι απλά να αυξάνονται, αλλά, για ακόμη μια φορά, να… πολλαπλασιάζονται, με τη συσκευή να αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία μέχρι σήμερα στην οικογένεια των smartphones με Android.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.